Gabriel Boriga, despre disputa pe PIDU-urile din Târgoviște: Am credința că Adrian Țuțuianu nu va escalada conflictul!

watermarked-boriga si tutuianu

Povestea cu fitil aprins pe marginea modului în care se lucrează, în municipiul Târgoviște, pe cele două proiecte din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU A și B) primește o nouă filă. După ce președintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, a acuzat nereguli la implementarea proiectului, fie că vorbim de micro 6 (PIDU A) sau micro 11 și 12 (PIDU B), a urmat replica ascuțită a administratorului public, Gabriel Cioacă.

Pe subiect, s-a exprimat în această seară, în cadrul emisiunii „Riposta” de la Columna TV, și fostul primar – Gabriel Boriga:

Vă spun sincer, eu am credința că președintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, înțelege, totuși, foarte bine lucrurile acestea și nu va escalada pe mai departe un conflict care, din punctul meu de vedere, este stins. N-avem nevoie de așa ceva, nimeni n-are nevoie, nici dânsul, ca și președinte, nici primarul interimar, Ciprian Prisăcaru, nici city-managerul. Și, în afară de aceste persoane, n-au târgoviștenii și dâmbovițenii nevoie de acest balamuc. Noi am încercat, prin modul în care am făcut politică și prin modul instituțional în care am colaborat, și aici mă refer la mine și la președintele Consiliului Județean, ca, un an de zile, să dăm un exemplu de bună practică în administrație.

Eu nu vreau să amestec disputa politică cu cea administrativă. M-ați întrebat care este părerea mea despre președintele Adrian Țuțuianu și eu v-am spus-o: este un om cu care se poate colabora în condiții normale. Și eu am demonstrat că am colaborat cu dânsul.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.