GALERIE FOTO: Lansarea candidaților PRO ROMÂNIA pentru alegerile eurparlamentare!

PRO ROMÂNIA a organizat astăzi, la Romexpo, evenimentul de lansare a candidaților pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 26 mai. Cu acest prilej, formațiunea a prezentat și „Manifestul pentru Europa”, platforma – program dedicată acestor alegeri.

Pe scenă au vorbit mai întâi candidații din „careul de ași”, respectiv președintele Victor Ponta, comisarul european Corina Crețu, fostul premier al României – Mihai Tudose și fostul premier al Republicii Moldova – Iurie Leancă.

Probabil cel mai important mesaj din discursul lui Ponta a fost acela că PRO ROMÂNIA nu a fost construit doar pentru alegerile de anul acesta și anul vitor, ci ca proiect pe termen lung: Mă ceartă unii dintre colegii mei că sunt mai pesimist despre rezultate. O să vă spun așa, cu pesimismul meu: eu cred că, dacă ne ținem de ceea ce am pornit, PRO ROMÂNIA va fi în 2020 principalul partid de centru-stânga din România și în 2024 vom fi principalul partid al țării. Ține doar de noi. Și, când vă dau aceste date, vă mai spun o dată: n-am făcut PRO ROMÂNIA pentru alegerile pentru Parlamentul European, nu l-am făcut nici măcar pentru prezidențiale sau locale. L-am făcut ca un proiect în care să creștem împreună, să muncim împreună pe termen lung și în care să avem ceva de spus și de făcut pentru România în perioada următoare.

Acestora le-au urmat 4 lideri ai partidului, care, la rândul lor, au dat cuvântul unor personalități reprezentative pe diferite domenii:

  • Daniel Constantin – Dorin Cojocaru (președintele Asociației Patronale Române din Industria Laptelui)
  • Sorin Cîmpeanu – Marius Nistor (președintele Federației Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”)
  • Nicolae Bănicioiu – Clara Matei (președintele Asociației Medicilor Rezidenți din România)
  • Adrian Țuțuianu – Vasile Roman (general maior în rezervă)

PRO ROMÂNIA Dâmbovița a avut, la Romexpo, una dintre cele mai numeroase delegații, cu peste 300 de persoane.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.