ÎNCEPE! Primari PSD Dâmbovița cer demisia Rovanei Plumb și Vioricăi Dăncilă / mesaje foarte dure

PSD Dâmbovița dă semnalul unui val de revoltă la adresa conducerii centrale, pe de o parte, și județene, pe de altă parte. Pierderea alegerilor prezidențiale la un scor atât de rușinos au stârnit furia primarilor din județ. Știm, din surse foarte bune, că există o masă critică de cel puțin 30-40 de edili care au ridicat vocea, solicitând, în primul rând, plecarea din fruntea organizației a președintelui Rovana Plumb. Public, 2 dintre ei – Constantin Ana de la Pucioasa și Ionuț Bănică de la Corbii Mari – au ieșit cu mesaje puternice.

Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa:

Punct! Si de la capat!

A venit vremea ca acest partid care de ceva timp se degradeaza intr-un ritm alert sa se trezeasca! De trei ani de zile le spun colegilor mei ca este imperios necesar sa ne revenim, sa ne intoarcem la oameni!!! 

De trei ani de zile le spun ca agenda lor personala trebuie sa ajunga la gunoi si noi trebuie sa ne concentram pe OAMENI si nevoile lor! De trei ani de zile primarii PSD trebuie sa sustina si sa repare greselile conducerii centrale! De trei ani de zile conducerea partidului ne-a transformat din oameni respectabili in niste paria ai societatii!!!

Ajunge!!!

Adio Viorica!!!
Adio Rovana!!!

Tara lui Dragnea a murit si voi v-ati straduit luni de zile sa ne mintiti ca totul e bine!

Tara asta, OAMENII, merita mult mai mult!!! NOI meritam mult mai mult!


Ionuț Bănică, primarul comunei Corbii Mari

Nu sunt omul care să-și exprime nemulțumirile de partid în public, dar se pare ca unii dintre mai-marii noștri de la județ și de la București au pierdut definitiv contactul cu lumea reală, cu membrii simpli, cu primarii. Ei trăiesc în bula lor si se (ne) mint ca toți suntem bine.

NU suntem bine!

Scriu acest mesaj cu tristețe pentru ca situatia in care a ajuns PSD ma obligă. În același timp, însă, sunt unul dintre optimiștii care cred ca putem sa ne revenim (dacă ne mișcăm repede cu viziune si curajos).

Muncesc, împreună cu echipa de la Primărie si cea de consilieri pentru dezvoltarea comunei; alerg pe la toate ușile de la București sa aduc ceva bani in plus, atragem fonduri europene-record în istoria comunei, reparam toate prostiile din trecut si ne îndreptăm, încetul cu încetul. La fiecare alegeri, în Corbii Mari câștigă PSD, ca recunoaștere a lucrurilor bune pe care le facem aici. Ca mine sunt mulți alți primari in județ și în țară.

Numai ca, munca asta uriașă, pe care doar cei din teritoriu o pot înțelege, e aruncată la gunoi de ignoranța/impostura reaua-credință de la nivel județean sau national. Am tăcut de atâtea ori cu toții, primari, viceprimari, președinți de organizații, consilieri, activiști si membri simpli, ne-am făcut ca nu vedem, am lăsat de la noi pe principiul ca „poate si-or reveni”. Degeaba! Ce se întâmplă acum în PSD, atât la nivelul județului, cât și național, e cel mai mare semnal de alarmă din istoria partidului.

Noi am lăsat (indirect, prin tăcere) lucrurile sa ajungă aici, tot noi trebuie sa ne ridicam si sa le îndreptăm rapid. E nevoie de #reformă , e nevoie de oameni bine pregătiți, cu viziuni pro-europene moderne, e nevoie de oameni care înțeleg greutățile unei comune sau, macar, știu unde e ea pe hartă.

E TIMPUL ca persoanele care au fost excluse/îndepărtate, persoane stiutoare de carte, bine pregătite, buni organizatori să revina #acasă– doar împreună mai putem salva Partidul Social Democrat. M-am săturat de ședințe in care ni se prezintă cum am câștigat alegerile pe care le-am pierdut. E TIMPUL ca doamna Rovana Plumb si doamna Viorica Dăncila sa demisioneze si sa mergem mai departe. E TIMPUL de reformă puternică, nu de fațadă. Avem nevoie de unitate si mobilizare maxima dacă vrem să mai sperăm la alegerile locale și parlamentare anul viitor.

P.S.:motivele pentru care îi cer demisia doamnei Rovana Plumb o sa le spun răspicat si detaliat in ședința CEx-ului județean.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.