Lovitură la Poiana: Primarul democrat-liberal Marian Șerban susține PSD << De doi ani nu prea am mai avut somn!

Surpriză de proporții la mitingul electoral pe care PSD l-a desfășurat ieri în comuna Poiana. Transformată de primarul Marian Șerban (ales PDL) într-un fief portocaliu la ultimele rânduri de alegeri, fie că s-au numit ele parlamentare, locale, prezidențiale, localitatea schimbă macazul. Forțat, cumva, de slăbiciunile care guvernează Partidul Democrat Liberal, descurajat de limitele PMP sau, pur și simplu, convins că poate face lucruri bune pentru comună într-un nou context, primarul Marian Șerban se întoarce la drgostea dintâi și susține lista PSD – UNPR – PC pentru alegerile europarlamentare de duminică.

Edilul și-a concretizat concretizând sprijinul printr-o apariție deschisă pe scenă, alături de președintele PSD și CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Discursul (preluat de tvpartener.ro) face, însă, toți banii:

De la un timp, cel puțin de doi ani, nu prea am mai avut somn. Și într-o noapte, m-am ridicat din pat și am încercat să aștern pe hârtie, mi-am pus o întrebare: Măi, Mariane, de 10 ani de când ești tu primar, ești mulțumit de ceea ce ai făcut tu pentru consătenii tăi, s-o ducă un pic mai bine? Și-am început să scriu: școli, drumuri, stație de epurare, stație de apă și câte au mai fost făcute. (…) Am rugămintea mare ca duminica viitoare să veniți cu toții la vot și haideți să votăm cu PSD pentru a termina aceste investiții. Vă mulțumesc mult și vă aștept duminică. Domnul președinte zicea undeva de 60%. Nu, eu vreau 70% și știu că putem face.

Lovitura politică de la Poiana se adaugă celor 15 anterioare, în care vorbim de primari care au câștigat în dreptul PDL și au ales apoi să-l susțină pe Țuțuianu și PSD Dâmbovița: Bărbulețu, Brănești, Brezoaele, Ciocănești, Conțești, Cornățelu, Costeștii din Vale, Dobra, Finta, Ludești, Malu cu Flori, Mănești, Ocnița, Răscăeți, Runcu (citește AICI).

Onoare muncii!

lansare poiana 2

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.