Oana Vlăducă reia solicitarea la Ministerul Comunicațiilor pentru reabilitarea clădirii Poștei de lângă Gara Târgoviște

oana vladuca 7

Deputatul PSD Dâmbovița, Oana Vlăducă, reia un subiect pe care l-a abordat în toamna anului trecut, respectiv nevoia de finanțare a lucrărilor de reabilitare și consolidare a clădirii Poștei de la Gara Târgoviște. Ea a adresat astăzi o nouă întrebare ministrului Comunicațiilor și directorului CN Poșta Română:

Domnule ministru,
Domnule director,

În urmă cu 5 luni de zile, am adresat predecesorilor dumneavoastră o întrebare referitare la nevoia acută de finanțare a lucrărilor de consolidare și reabilitare a clădirii Oficiului de Poștă Târgoviște 3, situat pe strada Gării, nr. 3, în imediata vecinătate a Gării de Sud a municipiului. Imobilul a fost grav avariat în urma unei explozii provocate de scurgeri de gaze în urmă cu 17 ani.

Investiția este imperios necesară, clădirea fiind într-un proces de continuă degradare și prezentând risc major de provocare a altor accidente. Mai mult, se află în vecinătatea Gării Târgoviște, afectând imaginea fostei Cetăți de Scaun, oraș turistic.

Răspunsul pe care l-am primit în luna noiembrie a anului trecut subliniază că „obiectivul va fi cuprins în Planul de Investiții aferent anului 2018, ocazie cu care se vor demara procedurile pentru obținerea avizelor și autorizației de construire și demararea lucrărilor de execuție”.

Față de cele de mai sus, revin asupra subiectului și vă rog să-mi transmiteți care este situația actuală a proiectului.

Solicit răspuns scris.

 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

}