PNL Dâmbovița răpunde acuzațiilor aduse de senatorul Titus Corlățean: „Sunt rodul imaginației sale febrile” (detalii)

PNL Dâmbovița reacționează la atacurile dure lansate astăzi de senatorul PSD Dâmbovița, Titus Corlățean (vezi aici):

Semnalam cu ceva vreme în urma derapajul și delirul discursului public al senatorului Corlățean! Mânați de bună-credință, am sperat atunci că este o situație singulară, însă recidiva, pentru că-i plac termenii juridici, ne-a demonstrat că noaptea minții l-a cuprins definitiv pe senatorul în cauză, iar înșiruirea de minciuni capătă proporții nebănuite!

Decuplati de la butoanele care comandau scurgerea banului public către propriile buzunare și lipsa de perspectiva a reîntoarcerii la huzureala pe fonduri guvernamentale a transformat armata de bocitoare de serviciu a PSD- ului în mijloc de intoxicarea in masă!‼️‼️‼️

Discursul găunos, dezlanat și plin de minciuni, încărcat cu termeni juridici, rostit pe un ton inchizitorial este manifestarea sublimă a neputinței lor! Fugindu-le pământul de sub picioare, tot ce pot face ei mai bun este să strige cum sunt ei ,,furați” de bunul cel mai de preț al lor: PRIMARII!!!

Le transmitem încă o dată, sper să fie și ultima dată, să înceteze cu aceste aberații și să înțeleagă că primarii nu sunt proprietatea nimănui! Dacă nu au capacitatea să accepte acest lucru măcar să-și păstreze ultima fărâmă de demnitate și să nu mai coboare nivelul discursului public atât de jos!

Fără îndoială, nu avem a ne teme de nimic pentru că nu am încălcat nici o lege! Acuzațiile rostite de senatorul PSD sunt doar rodul imaginație sale febrile! Dacă domnul Corlățean și-a epuizat întreg repertoriul de termeni juridici, toate infracțiunile din Codul Penal fiind săvârșite de PNL, îl rugăm să mai inventeze câteva! Până atunci, domnule senator, nu va mai transformați în aparatorul acestor oameni , ascultați și vocea lor și poate atunci o să înțelegeți de ce v-au părăsit!!!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.