PNL și-a completat conducerea: Lucian Bode, Dan Motreanu și Virgil Guran, aleși astăzi (detalii)

Astăzi, la Poiana Brașov, s-a desfășurat Consiliul Naţional al PNL, în care au avut loc alegeri pentru funcţiile de secretar general, prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice şi vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale.

Pentru funcţia de secretar general al PNL a candidat Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, care a obținut 606 voturi “Pentru”.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi europarlamentarul Dan Motreanu au candidat pentru funcţia de prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice. Funcția a fost obținută de Dan Motreanu, după ce contracandidatul său, Ministrul Energiei-Virgil Popescu, s-a retras din cursă. Dan Motreanu a obținut 736 de voturi “Pentru”.

Pentru funcţia de vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale au candidat în primă fază parlamentarii Virgil Guran – președinte PNL Dâmbovița, Ben Oni Ardelean şi Sorin Moldovan şi primarul Constanţei – Vergil Chiţac. Ulterior, Ben Oni Ardelean şi Sorin Moldovan s-au retras. Funcția de vicepreședinte PNL în domeniul apărării și siguranței naționale a fost obținută de senatorul Virgil Guran cu 459 de voturi “Pentru”. Contracandidatul său Vergil Chițac a obținut doar 129 de voturi “Pentru”.

Trebuie să facem de aşa natură încât lucrurile să se mişte şi am mare încredere în noul preşedinte Nicolae Ciucă, în secretarul general Lucian Bode şi în echipă şi vă spune un om care a criticat şi s-a opus când a avut ceva de spus. Am mare încredere că o să fie aşa cum trebuie (…) Atât pot să vă promit, voi rămâne alături de dumneavoastră, voi rămâne în PNL acelaşi om care crede în idealurile noastre, crede în PNL, crede în colegialitate, crede în primari şi crede că vom avea o victorie împreună”, a declarat Virgil Guran.

BIROUL DE PRESĂ PNL DÂMBOVIȚA

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.