Vicepreședinte al Senatului și al PNL, răbufnește: Am răbdat destul. Sunt primari PSD Dâmbovița care se cred stăpâni de sclavi (exemple)

Vicepreședinte al Senatului, vicepreședinte PNL la nivel național și președinte PNL Dâmbovița, Virgil Guran a lansat cel mai virulent atac în direcția PSD de când se conduce filiala județeană. Este un „atac provocat”, spune liberalul, din cauza mai multor primari PSD din județ, care se comportă ca niște „stăpâni de sclavi”, își amenință contracandidații, amenință oamenii simpli, îi urmăresc și denigrează pe rețelele sociale, intervin că să fie dați afară de la locul de muncă. Sunt exemple pe care Guran le-a oferit într-o conferință de presă, astăzi, la sediul partidului:

Eu respect coaliția, respect niște principii, respect ceea ce am stabilit, anume că trebuie să guvernăm pentru România, dar sunt anumite aspecte care încep să deranjeze tot mai mult. Și vă spun răspicat, sunt hotărât să opresc acest fenomen la nivel de Dâmbovița.

Avem primari PSD Dâmbovița care se cred stăpâni de sclavi. Efectiv, fac acolo ce vor. Am răbdat destul, am spus că poate-și revin, (…) dar văd că sunt unii primari care au impresia că au moștenit acea funcție și nu poate să se ridice cineva să candideze împotriva lor sau să încerce să schimbe ceva în localitatea respectivă.

De unde a pornit acest lucru? De la Morteni; acolo, există un primar PSD, Olteanu Ionel, care m-a uimit – în momentul în care noi am stabilit o echipă, o să intrăm în alegeri, sunt adversari în alegeri – când a intervenit la forul superior pe linie de serviciu al candidatului nostru ca să fie dat afară. Cum poate să-și permită un primar să vină cu astfel de aberații, cu astfel de prostii?! (…) Efectiv, a cerut să fie dat afară candidatul nostru.

Vă mai dau un exemplu. Primarul din Vișina, Istrate Aurelian, a ajuns să ne amenințe candidatul inclusiv cu moartea, s-a făcut și o plângere penală pe tema asta. Refuză să elibereze documente persoanelor care susțin candidatul PNL. Denigrează, a ajuns până acolo încât se uită în „online” să vadă cine dă „like” candidatului  nostru și merge peste ei, acasă, să-i critice. Dom’le, unde am ajuns cu teroarea asta?!

La Crângurile, la fel, avem tot probleme de genul ăsta. La Gura Foii nu mai spun. La Pietroșița, celebrul nostru primar care și-a dat singur diplomă de „cetățean de onoare” îmi amenință candidata de acolo, o urmărește, vorbește cu oamenii să nu mai discute cu ea. La Mătăsaru, dl primar îmi amenință candidatul cu dosare penale, iar dacă omul a filmat ceva în ședință publică, vine și-i ia telefonul.

Știu că poate pentru unii nu este important. Dar să știți că de-aia suntem în Dâmbovița unde suntem. (…) Nu voi mai tolera acest lucru, (…) nu-mi este frică de nimeni, PSD nu este stăpân în Dâmbovița, s-a terminat. Poate, înainte, au fost discuții, aranjamente și PNL a stat în banca lui.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.