Pregătiți de sărbătoare! Ziua comunei Corbii Mari – duminică, 20 mai

ziua comunei

Comuna Corbii Mari îmbracă haine de sărbătoare. Reluată, după o pauză de 5 ani, Ziua comunei, stabilită în jurul praznicului Sfinților Împărați Constantin și Elena, este prilejul unui spectacol în toată regula.

Se va întâmplă duminică, 20 mai, în locul unde se organizează târgul comunal, iar petrecerea începe de la amiază. Primarul Ionuț Bănică și echipa din jurul său au pregătit pentru localnici și oaspeți un eveniment-maraton. Până noaptea târziu, pe scena amenajată vor fi prezenți cântăreți de toate felurile, pentru toate gusturile. Vedetele sunt, anul acesta, Petrică Mâțu Stoian, Anna Lesko, Emilia Ghinescu, Adriana Antoni, Simona Dinescu și Constantin Lătărețu. Lor li se vor alătura și alții, inclusiv un taraf de lăutari.

Sărbătoarea va culmina cu un foc de artificii, noaptea, târziu.

Ionuț Bănică: Îi așteptăm cu drag pe toți la sărbătoarea comunei. E un moment aparte și vrem ca oamenii din Corbii Mari să petreacă împreună cu familiile, prietenii și să se bucure de surprizele pe care le-am pregătit. Îmi doresc să avem parte de o sărbătoare frumoasă, pentru că localitatea merită și astfel de momente.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.