Președintele FRF, la Târgoviște: Teren de fotbal lângă Complexul Turistic de Natație până la finalul anului!

frf - razvan burleanu (3)

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a efectuat astăzi o vizită de lucru la Târgoviște, la Complexul Turistic de Natație. Scopul deplasării îl constituie proiectul care urmează să se realizeze în zona respectivă, anume un teren de fotbal pentru antrenament (dimensiuni 110×70), finanțat în cadrul unui parteneriat între FRF, Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița. Federația va suporta investiția în suprafața cu gazon sintetic, acreditată FIFA, iar autoritățile locale vor asigura infrastructura necesară (locație, utilități, vestiare, împrejmuire, etc).

Citiți și: Proiecte de investiții noi la Complexul de Natație – hotel, sală de sport, teren de fotbal și o nouă sală de forță!

La vizită au fost prezenți primarul municipiului – Cristian Stan, viceprimarul Cosmin Bozieru, vicepreședintele CJD – Alin Manole, președintele FC Chindia Târgoviște – Marcel Ghergu, președintele CSM Târgoviște – Ciprian Prisăcaru.

Cristian Stan: Este primul proiect de acest fel care se va implementa la Târgoviște. terenul este undeva lângă Complexul Turistic de Natație. Acolo avem 2 parcele, una de 17.000 mp și una de 32.000 mp; este loc suficient pentru un asemenea proiect. De asemenea, preferăm Complexul Turistic pentru deschiderea pe care vrem s-o dăm acestei investiții. Avem și o parte din infrastructură aici, vestiare și așa mai departe; din acest punct de vedere, costurile urmează să fie ceva mai mici. Ca și structură, terenul propriu-zis va fi realizat de Federația Română de Fotbal

Răzvan Burleanu: Vreau să menționez un exemplu de bună practică pe care l-am găsit aici, la Târgoviște. Mă refer că în jurul lui Marcel Ghergu avem un sprijin atât din partea Primăriei, cât și din partea Consiliului Județean. Astfel încât, este menirea noastră, a celor care conducem Federația Română de Fotbal, să susține aceste proiecte și să investim acolo unde vedem că fotbalul se dezvoltă și fotbalul merge bine. Ne așteptăm ca până la finalul acestui an să avem gata acest teren. Pentru noi nu avem probleme de finanțare, banii sunt, deja, puși deoparte, urmând să avem parte, într-o perioadă relativ scurtă de timp, de finalizarea întregii documentații, ca să respectăm toate procedurile la nivel local și apoi să intrăm în amenajarea acestui teren.

Onoare muncii!

frf - razvan burleanu (1) frf - razvan burleanu (2)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.