Primarul comunei Șotânga, reacție la Radu Popa: Ar trebui să ne cam lase-n pace!

tutuianu - stroe

Vine altă reacție la vorbele deputatului radu Popa. De data asta, primarul comunei Șotânga, Constantin Stroe, președintele Ligii Aleșilor Locali ai PSD Dâmbovița, este cel care afirmă că partidul trebuie să ia o decizie în privința parlamentarului:

Într-o democrație sănătoasă funcționează prezumția de nevinovăție. Deci, trebuie să dovedească afirmațiile pe care le face. Și, dacă pe „căldura” asta, are chef să-și facă imagine gratuită pe spinarea altora, să fie sănătos. Din punctul meu de vedere, nici nouă nu ne face bine, nici lui nu-i face bine poziția asta pe care o are. N-am auzit niciodată la colegi de-ai mei, primari, de minuni de genul ăsta, de care vorbește el.

Partidul trebuie să ia o decizie în ceea ce-l privește pe Radu Popa. Hai sa ne-ntoarcem la modul cum a ajuns în organizație și, pe aceeași cale de consecință, poziția inversă: să fie pus la dispoziția conducerii naționale și să hotărască la nivel central. Pe noi ar trebui să ne cam lase-n pace, că am muncit de ne-au sărit capacele.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.