Președintele Ligii Aleșilor Locali PSD Dâmbovița: Susținere totală din partea aleșilor locali pentru Adrian Țuțuianu!

tutuianu - stroe

Președintele Ligii Aleșilor Locali ai PSD Dâmbovița, primarul comunei Șotânga – Constantin Stroe, a oferit astăzi o declarație de susținere publică pentru președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Mesajul apare în contextul câtorva zvonuri marginale care făceau referire la o posibilă îndepărtare a lui Țuțuianu de la șefia PSD Dâmbovița după ce i s-a retras sprijinul la conducerea Ministerului Apărării Naționale.

Stroe a făcut trimitere la momentul de acum 2 ani de zile, când, în cadrul Conferinței extraordinare a forului pe care îl conduce, a fost adoptată o rezoluție privind susținerea lui Țuțuianu pentru funcția de președinte al PSD Dâmbovița la alegerile din toamna aceluiași an:

În data de 24 iunie 2015, la Conferința extraordinară a Ligii Aleșilor Locali ai PSD Dâmbovița s-a adoptat o rezoluție care, la art. 1 spune că Liga Județeană a Aleșilor Locali PSD Dâmbovița mandatează membrii săi aleși locali desemnați delegați la Conferința Județeană din luna octombrie 2015 să susțină candidatura domnului Adrian Țuțuianu la funcția de președinte al Organizației Județene Dâmbovița a PSD. Aleșii locali vor duce la îndeplinire acest mandat. Voturi pentru erau 575, împotrivă 0, abțineri 0.

Și, ca să lămurim aspectele care circulă pe piață în ultima perioadă, vă spun că rămânem în aceeași paradigmă: Aleșii locali ai PSD Dâmbovița îl susțin pe domnul președinte Adrian Țuțuianu și așteptăm alegerile la termen, respectiv conferința județeană din 2019. (…) Deci, mesajul pe care îl transmitem este că avem președinte al Organizației Județene, cu susținere totală din partea aleșilor locali.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. toată această agitație halucinogenă a populației pesediste din județ ascunde o teamă, o frică paranoică de pierderea a ceva sau față de cineva
    voi aprofunda!
    dar de urgență, tovarăși, mai puneți mîna pe carte și vă recomand „OMAGIU”, Editura Politică, București, 1978 (grije mare că are aproape 4 kg!)

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.