Primele declarații ale lui Andrei Cordoș, noul președinte al Chindiei Târgoviște

Chindia Târgoviște și-a prezentat, astăzi, noul președinte și noul antrenor principal, în cadrul unei conferințe de presă organizate la stadionul „Eugen Popescu”. Așa cum am anunțat, Andrei Cordoș va conduce clubul, iar Dragoș Militaru banca tehnică.

Declarațiile de astăzi au stat sub semnul unui singur scop: revenirea în prima ligă a fotbalului românesc.

Andrei Cordoș:

Mă bucur să ajung în Târgoviște și în Dâmbovița pentru a avea șansa de a dezvolta un proiect, practric, de la zero. Avem nevoie și suntem obligați să mergem înainte cu o reconstrucție; în momentul de față, toate discuțiile noastre s-au purtat pe un timp foarte scurt și, din acest punct de vedere, am analizat toate soluțiile pe care le-am avut, am ajuns, pe partea sportivă, la ceea ce s-a prezentat până acum și îmi doresc ca, împreună cu dl vicepreședinte (Lorin Petrescu – n.r.), să realizăm ceea ce ne propunem.

Din punct de vedere sportiv, sunt foarte convins că ne vom atinge obiectivele. Sigur că ne dorim cu toții promovarea, dar primul obiectiv este play-off-ul. Voi avea rugămintea ca suporterii să vină, în continuare lângă echipă, vom avea avantajul că începem să jucăm acasă. Ne vom creiona un lot și veți vedea că jucătorii care vor veni vor trebui să demonstreze că vin cu sufletul la această echipă; Dragoș Militaru este un antrenor care nu acceptă decât implicare 100%.

Andrei Cordoș (în centru)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.