PRO ROMÂNIA Dâmbovița: 25.600 semnături pentru europarlamentare, locul 1 pe țară! (declarații)

Partidul PRO ROMÂNIA va anunța mâine, 26 martie, lista de candidați pentru alegerile europarlamentare, odată cu depunerea oficială a listelor de semnături de susținere. Astăzi are loc centralizarea națională din județe și ultima numărătoare.

Așa cum scriam acum o săptămână, Organizația PRO ROMÂNIA Dâmbovița a reușit să se impună, încă de pe-acum, drept una dintre cele mai puternice la nivel național, ducând la zestrea partidului cel mai mare număr de semnături pe care le-a strâns o filială județeană. Astăzi, atât senatorul Adrian Țuțuianu, cât și purtătorul de cuvânt, Cătălin Olteanu, au anunțat că au reușit să strângă 25.600 de semnături în Dâmbovița. Rezultatul este impresionant în condițiile în care PRO ROMÂNIA nu are, încă, o infrastructură solidă de partid, nu are primari, consilieri locali, nu are oameni în conducerile instituțiilor publice.

Adrian Țuțuianu: 

Dâmbovițeni, sunteți incredibili. PRO ROMÂNIA Dâmbovița a reușit să strângă 25.600 de semnături pentru susținerea listei de candidați la alegerile europarlamentare. Este cu mult peste targetul fixat de la București (15.000) și înseamnă confirmarea faptului că #munca serioasă aduce rezultate.

Vă mulțumesc tuturor celor care susțineți candidații PRO ROMÂNIA, în frunte cu Victor Ponta și Corina Crețu. Le mulțumesc activiștilor noștri, colegilor din organizație care au făcut acest efort.

Spre deosebire de unii care și-au obținut semnăturile prin ordin în instituțiile de stat, noi am fost în stradă, în orașe, în sate. Am discutat cu #oamenii, le-am vorbit despre PRO ROMÂNIA și despre ce vrem să facem ca să devenim o forță politică pe care nimeni să nu o poată ignora.

Cătălin Olteanu:

Este un rezultat mai mult decât încurajator, un rezultat al unei munci intense și al unei echipe care începe să se construiască frumos și care începe să aibă perspective. Fiecare membru de partid și-a adus contribuți la acest scor, dar ceea ce ne dă speranță cel mai mult este faptul că, pe zi ce trece, începem să ne consolidăm ca echipă, în primul rând, și ca partid serios. Și vom avea un cuvânt de spus în perioada următoare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.