PSD – UNPR, liste comune la alegerile locale din 2016! Cotă de 10% pentru partidul lui Oprea

psd - unpr

Informația vine de la senatorul Șerban Mihăilescu, vicepreședinte UNPR, care declară pentru Agerpres că cele 2 partide au ajuns la un acord pe subiect, inclusiv cu privire la modul de distribuție a locurilor eligibile. Potrivit senatorului, UNPR și PSD au convenit ca partidul generalului Oprea să obțină 10% din locurile eligibile atât pentru funcțiile de primar, cât și pentru cele de consilier județean sau consilier local.

Vom avea o cotă de 10% care este stabilită cu PSD și care, deocamdată, se respectă. Vom avea câte un loc de consilier pe listele cu PSD în fiecare comună, oraș sau municipiu. Acesta este un principiu general.

Mai departe, urmează armonizarea situațiilor din teritoriu. O astfel de provocare avem și la Dâmbovița, unde UNPR a încercat o campanie de consolidare prin recrutarea unor foști social-democrați și unde relațiile dintre partide consemnează o perioadă de – hai să-i spunem – indiferență maximă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. In Dambovita PSD -ul va avea 10 % din locurile eligibile!!

  2. PELICANUL says:

    Nu este obligatoriu, PSD s-a fript si cu PNL, caruia i s-a pus pe tava frisca si acum acestia fac figuri prin consiliile locale , judetene sau prin anumite directii , lingand toata frisca. ROMANIA a avut de castigat…PSD a pierdut foarte mult. UNPR vrea 10% pentru ca ei niciodata nu vor lua mai mult de 5 %, nici macar in D-ta. Un milion de memrii de partid…poate…dar la alegeri pe liste separate, UNPR nu are mai mult de 250 000 voturi.Ei vor locul UDMR pentru a face jocurile la guvernare…

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.