Sorin Ion (PNL), reacție la declarațiile din sediul PSD Dâmbovița: Au fost 2 idei care m-au jignit personal!

Candidatul PNL Dâmbovița pentru președinția Consiliului Județean, inspectorul școlar general Sorin Ion, a reacționat, astăzi, la declarațiile de ieri ale primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan. Printre altele, Stan a apelat la liderii PSD și PRO ROMÂNIA să găsească o cale de dialog, pentru realizarea alianței electorale: Haideți să lăsăm orice orgolii personale, haideți să ne așezăm la masă și să stabilim condițiile unei alianțe de natură să trimită ani mulți de acum înainte PNL în lada de gunoi a politicii dâmbovițene. Să nu le dăm posibilitatea ca, beneficiind de o conjunctură și de o fractură în comunicarea dintre PSD și PRO ROMÂNIA, să câștige ceva ce nu merită și nici n-ar putea să gestioneze.

Astăzi, reacția lui Sorin Ion, PNL:

Au fost 2 idei care m-au jignit personal.

 1. Că ar trebui să mă duc în lada de gunoi a politicii dâmbovițene, cam așa ceva. Vă mărturisesc că nu intenționez și că nu ne trimite un partid în lada de gunoi, ci electoratul. Mă tem că e prea mare aglomerație acolo și nu vom ajunge prea curând.
 2. Am aflat că nu suntem pregătiți și nu merităm anumite funcții pe care le dorim prin alegeri. Domnilor, la fiecare 4 ani concurăm pentru niște scaune goale, nu aflate în proprietatea cuiva. Cred că asta nu înțeleg aleșii noștri de orice nivel. În momentul în care se așază pe un scaun, consideră că le aparține și că le ataci propria avere sau proprietate. Din 4 în 4 ani, concurăm cu toții în condiții egale, pe niște posturi libere. Să ne-nțelegem.

Nu avem de gând să facem figurație, nu intrăm într-o competiție electorală cu statutul de învinși. Ba din contră, după îngrijorările pe care le văd în tabăra adversă, se pare că avem șanse mari. Altfel nu pot să interpretez aceste mesaje jignitoare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

 1. moshu49 says:

  păi, profule, și de la mine tot așa se vede, faceți figurație și … bla-bla
  uită-te la Holbanca cum palmează guvernările dezastroase pesediste (că mi-a mărit mie pensia se numește mită instituționalizată să-mi închidă pliscul la malversațiunile Famigliei) și sare de la BOC la IOC
  atacă, ai 7 ani de guvernări pesediste ale căror „realizări” să le prezinți în serial românilor
  dacă te pricepi, dacă nu… du-te unde a dus mutu’ iapa 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.