Târgoviște: Au început lucrările de execuție și la Grădinița nr. 8 „Rază de Soare” (detalii proiect)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi pe șantierul de la Grădinița nr. 8 „Rază de Soare”, unde au debutat, în această săptămână, lucrările unui proiect amplu de reabilitare, modernizare, extindere și echipare. Vorbim de o investiție pe fonduri europene, în valoare de peste 12,7 milioane lei, care presupune, printre altele, reabilitarea integrală a celor 2 corpuri de clădire existente, precum și o construcție nouă (peste 400 de metri pătrați ca suprafață desfășurată) – sală multifuncțională pentru activități de educație fizică.

Este cea mai mare grădiniță din județul Dâmbovița, una dintre cele mai mari din România: Intervențiile nu vizează doar reabilitările și extinderea, ci este o componentă foarte importantă și pe zona de dotări, loc de joacă ș.a.m.d. Nu va mai exista niciun fel de legătură între modul în care se prezintă acum grădinița și ceea ce va rezulta în urma implementării proiectului (Cristian Stan, primarul municipiului).

Se lucrează mai întâi pe un corp de clădire, astfel încât să nu se pună problema, deocamdată, a relocării copiilor în altă unitate.

Să mai spunem că, în acest moment, se află în execuție în municipiul Târgoviște, numai pe componenta de infrastructură educațională (creșe, grădinițe, baze sportive, școli) nu mai puțin de 11 proiecte.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.