Târgoviște: Aviz FAVORABIL de la CNI pentru Cinema „Independența”. Mesajul primarul Cristian Stan pentru adversarii politici!

cristian stan

Veste foarte bună pentru municipiul Târgoviște! Comentat de unii și de alții ca fiind o investiție fără suport, proiectul de Modernizare și reabilitare a Cinematografului „Independența” urmează pașii corecți! Cel mai recent dintre aceștia este avizul favorabil (fără observații) obținut din partea Consiliului Tehnico-Economic al Ministerului Dezvoltării Regionale, document esențial în cursul birocratic al implementării proiectului.

Pe subiect, a avut o reacție și primarul Cristian Stan:

Veste excelentă pentru orașul nostru!

Compania Națională de Investiții a avizat favorabil, fără observații, lucrarea „Modernizarea și Reabilitare Cinematograful Independența”, municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița! Un proiect de aproximativ 9 milioane de lei, în cadrul căruia CNI asigură 8.200.000 lei, iar administrația locală asigură 714.000 lei. Clădirea cinematografului și terenul aferent au fost deja predate Ministerului Dezvoltării Regionale, respectiv Companiei Naționale de Investiții!

P.S: Trag speranța că adversarii politici nu vor considera și de această dată avizul în discuție un cadou „electoral” făcut nouă de către guvernul tehnocrat!

Onoare muncii!

 

aviz cinema independenta

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.