Târgoviște, Brașov, Iași – finala Destinația Anului 2022 – City Break / publicul decide câștigătorul (detalii)

Municipiul Târgoviște a câștigat etapa regională a competiției DESTINAȚIA ANULUI 2022 – categoria City Break. Este vorba de un proiect de promovare a turismului intern prin popularizarea destinațiilor din țară în mediul online, în emisiuni tv, prin implicarea directă a publicului, colaborarea cu bloggeri și influenceri de turism și un parteneriat cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

21.655 de români au nominalizat destinațiile preferate în competiția vacanțelor în România, iar 25 de membri ai juriului format din bloggeri și experți în turism au adus propria perspectivă asupra destinațiilor calificate în finala etapei regionale. Trei criterii au stat la baza jurizării: (1) atractivitatea obiectivelor și experiențelor turistice din destinație, (2) implicarea comunității evidențiată prin investiții în infrastructură și acțiuni de promovare realizate în ultimii doi ani și (3) puterea brandului de destinație.

Târgoviște a câștigat etapa regională pe zona Muntenia, Oltenia și Dobrogea; Brașov a fost preferat în regiunea Transilvania, Banat, Crișana și Maramureș, iar Iașiul a avut cel mai mare punctaj în regiunea Moldovei și Bucovinei.

Primarul Cristian Stan a postat un mesaj de mulțumire și de mobilizare pentru etapa finală

Târgoviște, din nou la înălțime! Suntem în finala întrecerii DESTINAȚIA ANULUI 2022, categoria „City Break”. Alături de noi – Brașov și Iași. O alăturare care ne onorează și care vine să confirme transformările evidente ale orașului nostru din ultimii ani, efort adăugat la uriașa moștenire istorică și culturală.

Sunt recunoscător tuturor celor care au votat orașul nostru, pentru că orice provocare de genul acesta ne obligă să ridicăm standardele continuu. Urmează, acum, finala națională. Cunoscuta Gianina Corondan se pregătește sa viziteze toate destinațiile, împreună cu o echipă completă de producție TV, pentru a descoperi atracțiile și noutățile din toate aceste orașe. Și, foarte important, începând cu 5 mai publicul va fi invitat să participe în direct și să voteze pe www.destinatiaanului.ro pentru a stabili podiumul final al întregii Românii. Ce spuneți? Ne mobilizăm?

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.