Târgoviște: Constructorul care a întârziat lucrările pe PIDU A a fost executat silit. Urmează cel de la centură

Semnal foarte important transmis de Primăria Târgoviște constructorilor care nu respectă termenele contractuale sau calitatea lucrărilor. Deși a finalizat lucrările pe PIDU A (cele din micro 6), pentru că le-a terminat cu întârziere, societatea Delta ACM a fost executată silit pentru suma de 2,4 milioane lei. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Cristian Stan:

Ieri, în cadrul unei executări silite, am recuperat de la SC Delta suma de 2,4 milioane lei, reprezentând penalități de întârziere pentru lucrările desfășurate în municipiul Târgoviște pe PIDU A. Este primul dosar încheiat, mai avem unul de vreo 6 milioane lei, care se află în primă instanță la Tribunalul Dâmbovița. E un semnal pe care îl adresăm constructorilor care vor să vină să lucreze la Târgoviște: nu vom face niciun fel de rabat de la ceea ce înseamnă respectarea termenelor contractuale și calitatea lucrărilor.

Vestea ar trebui să dea fiori și celor care lucrează pe proiectul de reabilitare a centurii municipiului (o asociere al cărei lider este SC Telor Invest):

Începând cu 1 decembrie, și constructorul de la centură va intra în penalități, însemnând 65 mii lei/zi, ceea ce va însemna că, într-o perioadă relativ scurtă, vom avea o creanță îndeajuns de mare față de constructor, astfel încât să nu mai dăm drumul la ultimele situații de lucrări pe care le-a înregistrat.  Facem o compensare, asta este situația, mai lucrează și pe gratis pentru Primăria Târgoviște atunci când nu termină la timp.

Avem, în momentul de față, în jur de 25 de licitații publice pe ceea ce înseamnă lucrări de construcții. Cine vrea să facă treabă și să se implice 100% poate să vină. Cine nu, mai bine stă acasă. Nu ne putem bate joc de un oraș întreg fără să suportăm consecințe.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.