Târgoviște: Parcare nouă în zona străzii Nicolae Iorga; 40 de locuri în plus!

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi pe șantierul din zona străzii Nicolae Iorga (în spatele fostului complex Muntenia), acolo unde au fost demarate investiții pe mai multe obiective de infrastructură. Deja finalizate sunt locul de joacă pentru copii, care a transformat fosta ruină într-un spațiu adecvat (aparate noi, echipamente de fitness în aer liber, alei refăcute, iluminat public, suprafață antitraumă) și asfaltarea străzii Nicolae Iorga.

În acest moment se lucrează la reabilitarea și amenajarea parcării din zonă, pe un teren pus la dispoziție de Consiliul Județean, lângă clădirea unde se află birourile Carpatmontana sau Colegiul Medicilor. Investiția a fost insistent cerută de oamenii din cartier.

Cristian Stan, primar: Sperăm să avem undeva la 40 de locuri noi de parcare și să se mai reducă puțin disconfortul generat de acest subiect aici, pe strada Nicolae Iorga. Sunt investiții importante; practic, cam întreaga zonă a fost reabilitată. Fac mențiunea că în următoarele luni și strada Nicolae Filipescu (fostă Rodnei) va fi reabilitată integral în cadrul unui proiect finanțat de la bugetul local.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.