Târgoviște: „PRIME”, magazin de carne PREMIUM (vită Angus, oaie și porc) / foto și detalii

Se întâmplă la Târgoviște: Magazinul PRIME – specialiști în carne se deschide, astăzi, pe strada Lt. Stancu Ion, în cadrul centrului comercial Cub Center, între Juba și Decathlon. Este o inaugurare așteptată, pentru că aduce cu sine o ofertă de CARNE PREMIUM de cea mai înaltă calitate, fie că vorbim de vită Black Angus, oaie sau porc. De fapt, aceasta este și provocarea PRIME: să aducă în fața clienților un tip de carne la un nivel de calitate pe care nu îl prea pot găsi în rețelele standard de magazine.

Carne PREMIUM Black Angus din fermă dâmbovițeană, rezultatul unei genetici de excepție și al unei îngrijiri ireproșabile, carne de oaie și porc de cea mai înaltă calitate, produse de măcelărie, mezeluri extraordinare – toate vin să întâmpine cele mai diferite și exigente gusturi culinare și să ofere o experiență gastronomică aparte.

Angajamentul PRIME este direct: să pună în fața clienților o carne ireproșabilă, pregătită CORECT după toate standardele: rasă, creștere, furajare, vârstă, asistență veterinară, sacrificare, tranșare, maturare. Produse PREMIUM și grijă pentru CALITATE.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.