Târgoviște: Șeful de campanie PC continuă declarațiile în direcția lui Crin Antonescu: Ne-am simțit jigniți de ironiile și comentariile lui!

Prezent ieri la Târgoviște, ministrul secretar de stat în Ministerul Muncii, Codrin Scutaru (desemnat șef de campanie electorală al Partidului Conservator) a continuat atacurile la Crin Antonescu, după ultimele zile fierbinți din USL. Carevasăzică:

 • codrin scutaruBuna guvernare, ceea ce ne dorim să facem și să continuăm, pare a fi tulburată de lideri politici care au adoptat un limbaj pe care noi îl sancționăm. Astăzi, Partidul Conservator își reafirmă respectul și continuarea revoluției bunului simț pe care, ținem minte că a început-o dl Crin Antonescu în 2009, când candida la președinție, dar se pare că a renunțat la acest lucru în ultimele zile când jignirile asupra Partidului Conservator și a liderilor PC, inclusiv a președintelui Partidului Conservator, dl Daniel Constantin, care a tratat întotdeauna cu eleganță partenerii din alianța USL… Jignirile din ultimele zile, acuzele, ironiile fac parte dintr-un comportament specific altui model politic, un model politic pe care vrem să-l uităm.
 • Pentru dl Antonescu, revoluția bunului simț se pare că a durat fix 5 ani, din 2009 până în 2014. O spun ca om care am crescut în administrație și m-am format: hai să revenim la ce-avem de făcut în instituțiile pe care le guvernăm.
 • O reacție înțeleaptă din partea PNL ar fi, în primul rând, acceptarea propunerii de a avea un vicepremier al Partidului Conservator în persoana dlui Daniel Constantin, de a nu mai avea ieșiri nervoase, pentru că sunt lideri liberali care au ieșiri angoasate în tot felul de platouri tv, în media. Deci, sunt ieșiri nervoase,care pe noi, în primă fază, ne-au lăsat reci, n-am vrut să reacționăm. Dar văd că ele continuă. Nu înțelegem nervozitatea liberalilor.
 • Cred că sunt foarte mulți membri liberali în toată țara care nu înțeleg ce face dl Antonescu și alți lideri nervoși din Guvern sau din conducerea PNL.
 • Ne-am simțit jigniți de ironiile și comentariile dlui Antonescu.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

 1. Da, și eu mă simt jignit că Filiala Dâmbovița a Partidului Conservator este condusă de PDL-iști….
  Interesele voastre, altele decât interesele acestui popor au dus la această stare – ale voastre, ale tuturor!
  Călcați totul în picioare pentru a vă arăta mușchii ca niște copii proști.
  Daniel Constantin era până mai ieri cel mai serios ministru și un foarte echilibrat politician, dar de ieri…..păcat că-și distruge imaginea în lupta altora!

  O să vedeți consecințele cu ocazia următoarelor alegeri… consecințe pentru USL!

 2. enache lucian says:

  10 % din 70 % inseamna 7% din total voturi. Atat ati primit ca aliati ai PNL -ului (ha,ha) dragi conservatori. Daca aveti vreo nemultumire candidati singuri la europarlamentare nu va bagati sub fusta PSD -ului de unde sa strigati – Antonescu uratuuu!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.