Țuțuianu, mesaj tăios despre situația PRO ROMÂNIA / discuție cu Ponta pentru viitorul partidului

Liderul PRO ROMÂNIA Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, vorbește cu franchețe despre proiectul politic și șansele ca el să mai reușească, arătând motivele care au generat această situație. Țuțuianu, vocea uneia dintre puținele filiale județene care mai contează, spune că situația de indolență de la nivel național trebuie să înceteze. Va urma o discuție cu Victor Ponta și ceilalți colegi, la începutul anului viitor.

Adrian Țuțuianu:

A fost un an dificil pentru PRO ROMÂNIA, partid politic ieșit din prima ligă și intrat în liga a II-a, ca să spun așa. Am început, totuși, să facem alegeri în organizațiile locale; n-am finalizat acest proces, este foarte dificil, ca partid mic, care nu are prea multe posibilități de exprimare, să construiești organizații care să stea în picioare în 2024. Vom continua, probabil, în 2022. Și spun „probabil”, pentru că, doar cu efortul meu și al colegilor mei din Dâmbovița și cu efortul altor câțiva din țară, nu vom putea construi un partid. Este o temă care mă preocupă și lucrul ăsta va trebui să-l lămurim în cadrul structurilor naționale de conducere. Vă spun foarte sincer și n-am niciun motiv să n-o fac, la nivel central, lucrurile au fost lăsate într-o situație în care n-am făcut aproape nimic ca să construim pentru viitor.

Eu cred că în ianuarie-februarie e nevoie de o discuție foarte serioasă legat de ce facem cu acest partid, pentru că avem 7-8 județe în care există niște structuri de partid relativ bune și avem foarte multe județe unde nu se întâmplă nimic. Asta nu poate continua. Partidul trebuie s-o ia într-o direcție sau alta și cred că cel mai bine ar fi să o ia pe propriile picioare. Rămâne să vedem. Vor fi schimbări anul viitor și, dacă nu vor crește partide precum PRO ROMÂNIA, s-ar putea să crească alții ca AUR sau USR și s-ar putea să nu ne placă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.