UNPR, dezmembrată la Pucioasa după plecarea Mariei Ana!

maria ana 2

UNPR Dâmbovița a trimis astăzi (nu și către publicația Politica Broaștei) un comunicat de presă în care anunță că președintele interimar al Organizației Pucioasa, Maria Ana, a fost demis din funcție. Zic unpr-iștii că s-a ajuns la decizie după ce au analizat activitatea doamnei și le-a ieșit pe minus („prejudicii de imagine”), urmând ca, în perioada următoare, să numească un alt interimar la conducerea filialei.

Dincolo de ce spun progresiștii prin comunicate, mai adăugăm și noi unele informații. La momentul când au reușit să o aducă în organizație pe Maria Ana, liderii UNPR Dâmbovița se umpluseră de entuziasm. „Achiziția” era una de marcă și aducea prestigiu filialei. Prestigiu și oameni, partidul căpătând existență prin cei care au urmat-o pe Maria Ana în UNPR. Și care o urmează din nou, după demisia acesteia din calitatea de membru (care se va concretiza, cel mai probabil, luni).

Pe subiect a scris un mesaj și Constantin Ana, fiul Mariei Ana și candidatul desemnat de PSD pentru Primăria Pucioasa, în 2016. Acesta vorbește despre ședința UNPR, întâmplată vineri, în cadrul căreia s-a aprins un fitil de nemulțumire față de situația din organizație:

De astăzi dimineață tot citesc în presa locală despre demiterea președintelui interimar al UNPR Pucioasa, doamna Ana Maria (adică mama). Presa spune ca a fost acuzată de membrii biroului local ca are interese oculte, respectiv sprijinirea candidatului PSD la funcția de primar al orașului Pucioasa, (adică pe mine)! Realitatea este cu totul alta și o cunosc de la participanți. Adevărul este ca aceasta organizație a fost creata de la zero de Ana Maria, ajungând sa fie a doua organizație a județului, iar biroul local a fost creionat tot de ea. În ședința UNPR de aseară, vocile din sală au cerut susținerea mea, pt că din ce in ce mai mulți au realizat că pot fi o soluție caștigătoare. Acest lucru nu s-a dorit, conducerea org județene anuntand susținerea unui alt candidat, al cărui nume nu au vrut sa îl divulge (surse sigure îl dau pe jurist Badau Dănuț la UNPR). De aici a început o dispută aprigă, iar urmările le-ati văzut! Nu îmi ramane decât sa spun: BUN (RE)VENIT ACASĂ, MAMA!!! Vă aștept pe toți lângă mine, să luptăm împreună! PS. Mihaela, tipărește adeziuni, căci avem de lucru.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.