Valentin Calcan, atac la PNL: Încearcă să fure 2-3 voturi de la nehotărâți!

valentin-calcan-pnl

S-a întâmplat aseară, taman în debutul emisiunii Față în față de la Columna TV. Senator PSD Dâmbovița, Valentin Calcan a trimis câteva țepușe în direcția liberalilor, pe chestiuni de loialitate și consecvență. Lipsă adică, mai ales de când au intrat în Opoziție și au descoperit că gândesc altfel de cum gândeau când erau în USL. Despre acciza la combustibil, cum ar veni. Zice Calcan:

Și înainte jucau tot într-un fel de opoziție, adică doar cu numele erau, prin actul de… Cred că așa este corect de spus, că s-au mai limpezit apele, în sensul că, până la urmă, știm clar pe cine ne bazăm și pe cine avem în Opoziție. E destul de frustrant să stai la masă cu un partener de coaliție și, de fapt, el să fie cu gândul în altă parte.

Această acciză nu e o noutate, știți prea bine că s-a discutat despre ea încă de când s-a făcut bugetul, deci în toamna-iarna anului trecut. PNL nu a rămas consecvent. Dacă, la acea dată, erau și membri în Guvern, eram cu toții în aceeași coaliție, în USL, și au susținut acciza, iată că, deodată, n-o mai susțin. Adică atunci când aveau ministru de Finanțe, aveau un calcul, iar acum, când nu mai au ministru de Finanțe, calculează mai bine?! Mie mi-e greu să cred. E vorba de oportunitatea de a încerca să fure 2-3 voturi ale unor nehotărâți.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.