Senatorul Valentin Calcan, susținere pentru o candidatură a lui Adrian Țuțuianu în conducerea centrală a PSD!

tutuianu-calcan

La puține zile după finalul alegerilor prezidențiale, calculele arată o înfrângere națională pentru PSD și Victor Ponta, presărată cu mai multe succese locale. Unul din ele se regăsește la Dâmbovița, aici unde premierul a obținut 58,08% din voturile valabil exprimate.

În dreptul acestei victorii, senatorul Valentin Calcan, cel care a obținut, pe aria sa de responsabilitate (Răcari – Titu – Găești) cel mai mare procent dintre colegiile senatoriale, înaintează ideea potrivit căreia județul ar trebui să se bucure de o funcție în conducerea centrală a partidului. Cum ar veni, adică, o recunoaștere a performanțelor. Iată mesajul postat pe pagina de facebook:

Mulțumesc tuturor dâmbovițenilor pentru votul din 16 noiembrie. Pe colegiul meu de senat, 65.618 de voturi au fost pentru Victor Ponta și 37.424 pentru Klaus Iohannis. Adică, 65.68% pentru Victor Ponta ! Mulțumesc echipei PSD, PC, UNPR, doamnei deputat Carmen Moldovan, domnului deputat Ionuț Săvoiu, domnului deputat Georgică Dumitru și nu în ultimul rând primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali, consilierilor județeni din acest colegiu, tuturor celor care au făcut campanie pentru Victor Ponta.

Mă bucur mult pentru că la noi în județ am obținut un scor electoral bun și cred că (și) de astă dată Adrian Țuțuianu a dovedit că poate face parte cu mult succes din conducerea națională a PSD. Sper ca la următorul Congres al partidului să candideze pentru un loc de Vicepreședinte național. Eu, împreună cu toată echipa din colegiul meu, îl vom susține din tot sufletul.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.