Adrian Țuțuianu, aceeași opinie cu Tudorică Răducanu: Municipiul Târgoviște a intrat pe mâna unor copii, care habar n-au de administrația publică!

tutuianu-partida-romilor (2)

Pare să fi explodat (mai bine mai târziu, decât niciodată) subiectul modului cel puțin discutabil în care este implementat, în municipiul Târgoviște, Planul Integrat de Dezvoltare Urbană. Am redat, deja, câteva părți din reacțiile autorităților (AICI și AICI).

Pe aceeași temă, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, taxează atitudinea Executivului Primăriei și, în special, declarațiile administratorului public – Gabriel Cioacă, alăturându-se concluziei pe care consilierul municipal Tudorică Răducanu (Partida Romilor) a tras-o: Târgoviștea a intrat pe mâna unor copii care nu se pricep deloc la administrație:

Eu am avut întâniri în municipiul Târgoviște, în ultima săptămână, cu peste 1500 de persoane. Zilnic am avut întâlniri în cartiere. Duminică, am fost în Matei Voievod. Situația în municipiul Târgoviște este una de-a dreptul alarmantă. Și sunt de părerea pe care a exprimat-o consilierul local Răducanu: că acest oraș a intrat pe mâna unor copii, care habar nu au de administrația publică și de interesele majore ale acestei comunități. Răducanu are dreptate. E mai inteligent decât mulți din ăștia care fac discuții, fără să știe despre ce vorbim. Mergeți în Matei Voievod, să vedeți că e zob cartierul, n-are nicio legătură cu orașul. Mergeți în Priseaca și vedeți că-i zob. Mergeți în Prepeleac și vedeți că-i zob. Și mergeți în Romlux, să vedeți că se trăiește ca-n Evul Mediu. Și ei fac gargară pe la televizor și-mi dau mie replici.

Ultimul lucru pe care-l spun domnului Cioacă e că-l invit cu mine, la întâlnirile din cartiere. N-am făcut niciun minut politică la nicio întâlnire de tipul ăsta. Am discutat despre ce probleme au oamenii în cartiere, ca să pun grupul de consilieri municipali ai PSD în situația de a face niște propuneri foarte exacte pentru bugetul anului viitor. Și-l invit și pe domnul Cioacă. Doar dacă spun „el e Cioacă și răspunde de proiectul ăsta”, iese bătut. Oamenii sunt extrem, extrem de nemulțumiți, mai ales în micro 11, micro 12, unde s-au început lucrări, niciuna nu e finalizată, intră oamenii cu noroi în casă, sunt câini, turme de câini prin tot orașul, care plimbă gunoaiele de colo până colo…

Cu precizarea că tabloul descris de Țuțuianu corespunde  fidel realității pe care o vedem și noi și alții ca noi în Târgoviște….Oroare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. Multumim pentru constatari ! Noi habar nu aveam !

  2. enache lucian says:

    Domnul Tutuianu daca este asa de interesat de soarta municipiului trebuia sa propuna prin PUZ-ul de pe terenul de la fosta unitate militara de la gara un parc industrial care sa aduca locuri de munca in oras. nu terenuri de fotbal si tenis si supermarketuri ca avem destule Cu banii stau mai prost targovistenii ca au avut grija „baietii destepti”” sa falimenteze intreprinderile fanion ale orasului si apoi sa le „privatizeze” nu ca „prostii satului” ci contra comisioane (eufemistic spunand) pentru „consultanta”.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.