Adrian Țuțuianu, despre bătălia de putere din PSD Dâmbovița. Cine va câștiga alegerile din 6 septembrie

Fost președinte PSD Dâmbovița, senatorul PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu, urmărește atent evoluțiile politice locale, mai ales după atacul decisiv de zilele trecute – scrisoarea de revoltă la adresa Rovanei Plumb (vezi aici). Nu doar că urmărește, dar are, la rândul său, informații din fostul său partid și opinează pe subiect. Potrivit senatorului, după o previzibilă plecare a Rovanei Plumb de la șefia PSD Dâmbovița, bătălia de putere la conferința de alegeri din 6 septembrie se va da între deputatul Corneliu Ștefan și președintele CJD, Alexandru Oprea:

Un prim efect al scrisorii s-a produs: decizia Comitetului Executiv Național de a organiza conferință județeană de alegeri pe 6 septembrie. Rămâne să vedem dacă Rovana Plumb va candida; eu cred că nu, cred că i s-a spus să nu mai candideze; dar, în schimb, se va ralia grupării Oprea și disputa din organizație va continua. (…) Camarila Rovanei „Pauker” Plumb se va atașa de Oprea Alexandru și disputele din interiorul PSD Dâmbovița vor continua. (…) Fiți și voi atenți la ce s-a întâmplat. Este Alexandru Oprea semnatar al scrisorii adresate doamnei Dăncilă? Nu este. Sunt 49 de persoane, majoritatea primari de pe Valea Dâmboviței, Valea Ialomiței și, oarecum surprinzător, din zona Moreni. Au semnat câțiva și din sudul județului.

Deocamdată, a punctat echipa Corneliu Ștefan și, probabil, va puncta și pe 6 septembrie. Următoarea fază a crizei va fi în luna decembrie. (…) Acum, fără să am eu simpatii prea multe pentru protagoniști, îndreptățit să preia este Corneliu Ștefan, pentru că, măcar în ultimul ceas, a luat decizia de a se rupe de camarilă și a protestat față de modul în care este condus acest județ.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.