Adrian Țuțuianu, despre președintele CJD: A dovedit că nu toată lumea e de vânzare! (declarații)

Senatorul Adrian Țuțuianu a reluat astăzi, într-o emisiune televizată, subiectul presiunilor care s-au făcut și se fac la adresa președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, din partea noii conduceri a PSD Dâmbovița, în frunte cu Rovana Plumb. Pentru Țuțuianu, modul în care a răspuns Daniel Comănescu acestor presiuni este o dovadă solidă de caracter și îl dă exemplu celor care au preferat să „pupe mâna stăpânei”:

Dan Comănescu, un om cu calități și defecte, a dovedit caracter și a mai dovedit ceva: că nu toată lumea e de vânzare!

Rovana Plumb cu Oprea i-au spus mai întâi că-i bun, e frumos, e deștept, nemaivăzut. După ce el le-a spus că nu demisionează, au început: „Ești prost, n-ai făcut nimic”. Au încercat să-l cumpere cu un post de secretar de stat. Omul a spus: „Nu”. Au încercat să-l cumpere cu un post de vicepreședinte la Consiliul Județean. Omul a spus: „Nu”. Au încercat să-l cumpere cu un post de subprefect. Omul a spus: „Nu”. Și le-a spus apoi: „Oameni buni, eu am fost ales. Fie mă revocați prin procedura pe care o prevede legea, fie faceți ce-ați făcut și cu Țuțuianu, mă excludeți din partid, îmi pierd calitatea de consilier județean și de președinte”.

Eu, mai degrabă, de mâine încolo merg la drum oricând cu unul cum este Comănescu, decât cu unii care înregistrează și fac „statul paralel” în PSD Dâmbovița. 

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.