Adrian Țuțuianu, despre șefia dreptei în județ: E clar că Iulian Vladu va fi liderul noului partid!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ziceam ieri că eforturile de zgomot pe care PNL și PDL le încearcă întru atragerea reflectoarelor pe fuziunea dintre ele aduc, cu mai mult sau mai puțin succes, spectatori și comentatori pe subiect. S-a exprimat președintele PSD Târgoviște, viceprimarul Cristian Stan. Adaugă vorbe și președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, referindu-se la sforțările, anunțate deja, pentru preluarea conducerii județene a noului partid-fuziune în Dâmbovița:

Am văzut pe un domn cu barbă de la PNL că se agită să preia conducerea viitorului partid la nivel de județ. N-are nicio șansă. E clar că domnul deputat Iulian Vladu va fi liderul noului partid sau liderul alianței. (…) Cu domnul Vladu și cu PDL, așa cum este el astăzi, deci nu vorbim de PDL de acum 2 ani, putem avea un dialog mai corect. (emisiunea „Față în față”, Columna TV)

Comentariul lui Țuțuianu vine în contextul în care, pe tema dată, președintele interimar al PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru, și-a publicat, deja, dorința de a deveni șeful partidului sau alianței de dreapta în județ. De partea cealaltă, președintele PDL Dâmbovița, Iulian Vladu, a repetat, de câte ori a fost întrebat, că nu discută funcții la momentul ăsta.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. enache lucian says:

    Inca o confirmare ca FSN -ul cu un trandafir sau cu trei, ce mai conteaza isi aduna apele. Aveti grija dragilor ca media inseamna 2 trandafiri ca la mort. S-ar putea sa nu va iasa jocurile.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.