Adrian Țuțuianu, despre vizita ambasadorului SUA în județul Dâmbovița: Sunt 3 direcții principale de acțiune! (declarații complete)

ambasador sua (2)

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, se află, începând de astăzi, într-o vizită de lucru de 2 zile în județul Dâmbovița. Vizita este concretizarea unei invitații adresate ambasadorului de către ministrul Apărării Naționale, senatorul Adrian Țuțuianu și ea privește mai multe componente. Klemm a vorbit (vezi aici) despre obiectivele generale care ghidează această vizită.

La rândul său, ministrul Adrian Țuțuianu a subliniat că sunt 3 direcții principale de acțiune pe care ambasadorul le-a agreat în cadrul discuțiilor:

Am rugat pe dl ambasador, pe membrii Ambasadei să dezvoltăm relațiile dintre județul Dâmbovița și unități administrativ-teritoriale din Statele Unite, înfrățiri între unități de același rang.

În al doilea rând, am rugat să fim sprijiniți pentru dezvoltarea relațiilor economice directe, pentru realizarea de investiții în județ și am subliniat că, din păcate, la momentul acesta, în afara unor contracte care privesc 2 societăți din industria de apărare, nu există investiții directe americane în județ sau relații de colaborare dezvoltate.

Cea de-a treia componentă privește dezvoltarea relațiilor culturale și științifice; am în vedere, pe de o parte, turismul cultural, religios, turismul, în general și, pe de altă parte, dezvoltarea relațiilor cu Universitatea „Valahia” din Târgoviște și, evident, cu liceele și școlile din județ.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. mă, să fie! Țuțuianu îl plimbă prin județ, iar Pleșcoianu îl vrea expulzat!
    chiar așa, WTF Pleșcoianu, ăsta?

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.