Adrian Țuțuianu intră la rupere: APEL către primarii și consilierii PSD Dâmbovița!

Senatorul PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu, a lansat astăzi un apel direct către aleșii locali, membrii și simpatizanții PSD Dâmbovița, pe care-i cheamă alături de el, apreciind scorul prost de ieri și situația generală a PSD drept compromițătoare pentru orice social-democrat de bună credință, în viitor:

Îmi permit să fac un apel către primarii, consilierii județeni, consilierii locali, membrii și simpatizanții Partidului Social Democrat din Dâmbovița. Le spun să lase deoparte toate rezervele trecutului, să lase deoparte toate amenințările, să se ridice și să stea drepți, să aibă curajul să-și asume o atitudine de contestare a actualei situații și să vină lângă noi, în PRO ROMÂNIA. (…) Vor avea în noi parteneri loiali, camarazi care le vor sta alături în toate bătăliile, umăr la umăr. Eu nu sunt Rovana Plumb, să-mi abandonez colegii în plin război. Nu sunt nici Rovana Plumb, care-și vinde colegii. Și nu sunt nici Rovana Plumb, care-i acuză pe alții de propriile eșecuri.

Le spun tuturor primarilor că oamenii nu au nevoie doar de drum, de apă, canal și școală. (…) Oameni vor și respect, vor lideri politici apropiați, lideri care circulă pe stradă fără bodyguarzi și fără parole.

Le mai spun primarilor și altceva: că scorul de ieri va decide și trendul viitoarelor alegeri – prezidențiale, locale, parlamentare. PSD a pierdut ieri alegerile prezidențiale. PSD a pierdut ieri toate orașele mari și mijlocii, ba și orașe mici. De asemenea, este foarte clar că o nouă majoritate parlamentară poate modifica legislația și introduce votul în 2 tururi. Probabil, pentru mulți dintre actualii primari, PSD nu mai poate reprezenta o soluție pentru viitoarele alegeri, fiind compromis total la nivel de imagine. Electoratul de stânga se poate regrupa doar în alt partid.

Vă mai spun ceva: nu vom prelua fără discernământ din PSD, pentru că nu reciclăm PSD-ul!

Țuțuianu a adăugat că apelul nu-i are în vedere și pe parlamentarii PSD Dâmbovița: Exclus!

Onoare muncii! 

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. moshu49 says:

    „Oameni vor și respect…”, doar respect (sic!), Coane Trahanache, cam așa:
    “Am văzut acum câteva seri pe Animal Planet niște urangutani care semănau cu voi!” – Mai, 2015 către spectatorii de pe stadion.
    hai, pa, reciclatule! 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.