Cezar Preda, răspuns pentru „Narcis Caravețeanu”: Eu nu joc table; joc bridge și șah. Dar, dacă mă învață ei…

caraveteanu - cezar preda 2

Deputatul PNL Dâmbovița, Cezar Preda, a răspuns astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, la Târgoviște, ultimelor declarații ale președintelui Organizației Județene – Marius Caravețeanu. Declarațiile le puteți parcurge aici și ele se referă la un „curent al frustraților” în partid, inclusiv la Dâmbovița, care ar fi incapabili să accepte rezultatul alegerilor din PNL. Pe acești „frustrați” Caravețeanu îi trimite, ironic, să se mai antreneze, să se încoloneze sau, dacă nu, „să meargă în parc, la table”.

Cezar Preda a răspuns în stilu-i caracteristic, ironizându-l pe preedintele PNL Dâmbovița sub forma unei greșeli de exprimare și numindu-l „Narcis Caravețeanu”:

Eu, acum, nu vreau să comentez ceea ce unii, în aroganța sau narcisismul lor spun la presă. Dar vă întreb: E necesar să mai citesc o carte? (…) Iar apropo de table, eu nu joc table, eu joc bridge și șah. Dar, acum, dacă mă învață ei aici, o să învăț și table.

Parlamentarul mai spune că detestă lașitatea celor care fac acuzații și se feresc să dea nume, trimițând la același mesaj al lui Caravețeanu, care, deși țintește în special în parlamentarii Organizației – Cezar Preda și Iancu Caracota, nu le pronunță acestora numele.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. între miștocăreli, vanități și politikie rurală, ăștia nu-și dau seama că în „giudeț” sînt politic morți!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.