Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița: Avem un președinte care și-a încălcat rolul constituțional. A incitat și a alimentat protestele!

claudia gilia

Președintele OFSD Dâmbovița, Claudia Gilia, se alătură celor care critică atitudinea președintelui Klaus Iohannis de a gira și încuraja protestele de stradă, atitudine prin care a ignorat rolul prevăzut de Constituție în dreptul Președintelui. PSD este pregătit să-și susțină guvernul, legitimat prin votul de la 11 decembrie și respinge provocările care pot genera „situații deosebite”:

Partidul Social Democrat își reafirmă susținerea pentru Guvernul Grindeanu, un guvern învestit în mod constituțional, un guvern care este legitimat prin voturile a peste 3,6 milioane de cetățeni. PSD militează pentru respectarea principiului separației și echilibrului puterilor în stat, pentru respectarea democrației, dar și a principiilor care guvernează statul de drept.

Din păcate, în România, la acest moment, avem un președinte care, în opinia noastră, și-a încălcat rolul statuat de art. 80, alin. 2 din Constituția României, acela de mediator între puterile statului și mediator între stat și societate. În opinia noastră, este datoria președintelui României să fie cel care susține revenirea la situația normală, cel care să solicite dialogul între toate forțele politice din societatea românească. Din păcate, președintele României a reușit să-i învrăjbească pe români; este un președinte care, din păcate, spun iarăși, a incitat și chiar a alimentat protestele și acest lucru nu-l face un președinte – mediator.

Manipulatorii de profesie nu vor înceta să provoace la nesfârșit și ne întrebăm ce se va întâmpla cu România. România nu este a unor instigatori care s-ar simți bine să-i pună în niște situații deosebite pe români și care, cu siguranță, s-ar bucura de răul care s-ar produce.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. cine m-a-nvrăjbit pe mine, ca să parafrazez din melodia Deliei, este ăsta, un ziar manipulator ordinar de stînga:

    http://www.lemonde.fr/europe/article/2017/02/06/liviu-dragnea-le-visage-de-la-corruption-roumaine_5075212_3214.html

    și a propos: un guvern care să conducă din Palatul Victoria și nu din Kiseleff nu aveți?
    că vrăjeala cu săsălăul de la Cotroceni nu ține, bre!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.