Deputatul Corneliu Ștefan, despre dezamăgirile primei sesiuni parlamentare: Au fost colegi din arcul guvernamental care nu au înțeles…

corneliu-stefan-5

Deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a venit astăzi în fața presei locale cu un raport de activitate după prima sesiune parlamentară, recent încheiată. Dincolo de cifre, întrebări, interpelări, inițiative legislative, deputatul a vorbit și despre lucruri care l-au dezamăgit în prima parte a mandatului.

Accentul a căzut pe aceia care au făcut parte din Guvern sau din structurile Executivului și care nu au perceput programul de guvernare în virtutea căruia PSD a câștigat alegerile drept o prioritate absolută:

Nu știu dacă putem să dăm ca exemplu de cea mai mare dezamăgire, dar cred că au fost colegi din arcul guvernamental care nu au înțeles foarte clar că programul de guvernare, pentru noi, cei care am ajuns în Parlament, și pentru conducerea partidului este o prioritate și că tot ce am promis în campania electorală trebuie să ducem la bun sfârșit. 

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. moshu49 says:

    înseamnă, tinerețe, că ai și colegi raționali, cu creier la purtător, ceea ce mă face să sper că încă nu este totul pierdut

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.