După atâția ani: Cinematograful „Independența”, redat târgoviștenilor / investiția a fost inaugurată, astăzi

Sărbătoarea „Zilelor Cetății Târgoviște” a fost marcată de una dintre cele mai așteptate inaugurări ale ultimilor ani: Cinematograful „Independența”, clădire-simbol a municipiului a fost finalizat, după un proiect de reabilitare și modernizare derulat prin Compania Națională de Investiții. Dintr-o ruină în mijlocul orașului, clădirea a fost transformată, servind acum drept cinematograf modern, cu toate facilitățile, dar și ca sală multifuncțională, pentru diverse evenimente. Dispune de 450 de fotolii, inclusiv locuri pentru persoanele cu dizabilități. Cinematograful va fi manageriat, cel puțin în primele luni, de către Teatrul „Tony Bulandra” – se simte, de altfel, amprenta directorului Teatrului, M.C. Ranin: sala de întâmpinare în cinematograf este o adevărată galerie de artă.

Cristian Stan, primarul municipiului:

În acest moment recepția este făcută; urmează ca cinematograful să fie predat de la Compania Națională de Investiții către Primăria Târgoviște, iar apoi să facem demersurile la Centrul Național al Cinematografiei pentru obținerea clasificării. Dotările pe care le avem aici sunt de natură să clasifice cinematograful în prima categorie – clasa „Zero” – cea mai înaltă din punct de vedere al parametrilor oferiți.

Va exista și posibilitatea de achiziționare online a biletelor, avem un soft special pentru așa ceva; deci, va funcționa cum funcționează orice cinematograf care se respectă din România și sunt convins că va avea un impact foarte bun.

Astăzi va fi o zi a „porților deschise” la cinematograf, târgoviștenii putând merge să vadă cum arată clădirea după modernizare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.