FOTO: Vizită de lucru CJD pe șantierele din județ. Se asfaltează la Perșinari, Bolovani și Gura Ocniței!

foto2
Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și-a făcut un obicei săptămânal din a verifica pe teren stadiul lucrărilor pe șantierele de investiții din județ. A făcut-o anul trecut, a făcut-o săptămâna trecută, a făcut-o săptămâna asta, în echipă cu vicepreședintele Ioan Marinescu și directorul Direcției Tehnice din CJD, Vasile Dinu. Vorbim de 3 proiecte deocamdată, toate în asociere Consiliul Județean – consiliile locale, toate pentru asfaltarea unor drumuri locale.

Perșinari: 2,4 km de străzi sunt asfaltate (strada Școlii și strada Negustorilor) pe un contract de lucrări în valoare de 1.055.000 lei, la care fiecare parte contribuie cu 50%. Lucrează acolo societatea comercială PRAGOSA ROMÂNIA.

Aparte de asfalt, tot la Perșinari se execută lucrări pentru alimentarea cu apă a zonei de la intrarea în localitate, zonă populată de comunitatea romă. Proiectul de alimentare cu apă se derulează prin Programul Național de Dezvoltare Locală, aprobat prin OUG 28/2013. „Am vorbit cu constructorul și sper ca, în două luni de zile, să punem în funcțiune rețeaua de apă din Perșinari”, zice Țuțuianu.

foto1 foto2 foto3

Bolovani (com. Cornățelu): 3 km de drumuri asfaltate în satul Bolovani și o primăriță, Floarea Rădulescu, în culmea fericirii. Investiția are o valoare de 1.407.000 lei, pe același model de asociere Consiliul Județean Dâmbovița (50%) – Consiliul Local Cornățelu (50%). Când am ajuns acolo, se turnase deja primul strat de asfalt. Același constructor: PRAGOSA ROMÂNIA.

Adrian Țuțuianu: Sunt mulțumit, pentru că investiția era așteptată de anul trecut. Din păcate, au fost foarte multe contestații pe procedura de achiziție publică. În final, a fost nevoie să intervină Curtea de Apel cu o hotărâre judecătorească și să consfințească modul de atribuire a lucrării.

Floarea Rădulescu: Astăzi vedeți un primar fericit, un primar fericit că a realizat un obiectiv pe care și-l dorea de când este în funcția de primar, mai ales că satul Bolovani este și satul în care locuiesc. (…) Îi mulțumesc domnului președinte, în mod deosebit, și are în mine un om cu multă credință și sprijin, pentru efortul pe care l-a făcut ca Bolovani să aibă primii kilometri de asfalt.

foto3 foto4 foto5 foto6

Gura Ocniței: 4,5 km de drumuri asfaltate, împărțite în două obiective. Mai întâi, un proiect de 3 km (drumul comunal Gura Ocniței – Săcuieni și strada Bisericii din Gura Ocniței), în valoare de 1.686.000 lei, iar apoi un proiect de 1,5 km (strada Morii, strada Bisericii și strada Stadion), în valoare de 553.000 lei.

foto1 foto2 foto4

—————————————————————

Tragem linie, adunăm și egalizăm: 9,9 km de drumuri comunale rezolvate în cele 3 comune. Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.