Gabriel Plăiașu, nemulțumit de prestația colegilor din CJD și CLM: Incoerențe, crize de personalitate, slabă comunicare!

plaiasu

Vicepreședintele PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu, pare dezamăgit de prestația colegilor săi din Consiliul Județean Dâmbovița și Consiliul Local Municipal Târgoviște. Nemulțumirea, exprimată în cadrul unei emisiuni tv, ține de faptul că opiniile consilierilor nu sunt grupate și unite la vot, lăsând impresia dezorganizării și lipsei de comunicare în cadrul grupului.

Zice Plăiașu: Există, fără doar și poate, o incoerență în exprimare la nivelul Consiliului Județean și Consiliului Municipal. Aceste incoerențe, în unele situații, le pun pe seama unor crize de personalitate, unor crize personale ale unora dintre colegii mei. În al doilea rând – o slabă comunicare între liderul de grup, în ambele cazuri, și ceilalți membri. Vreau să cred că toate aceste lucruri vor dispărea începând din iunie 2016. Vreau să cred că PNL nu se va mai bâlbâi din punct de vedere al administrației locale începând din 2016. Ca să spun așa, foarte sincer, încercăm să facem niște corecții pe drum.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.