Hulubești: Lansarea proiectului „REABILITARE, EXTINDERE CU CENTRALĂ TERMICĂ ȘI DOTARE GRĂDINIȚĂ EXISTENTĂ P+1”

UAT COMUNA HULUBEȘTI, în calitate de Beneficiar,  implementează proiectul „REABILITARE, EXTINDERE CU CENTRALĂ TERMICĂ ȘI DOTARE GRĂDINIȚĂ EXISTENTĂ P+1”, cod SMIS 122049, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10, Obiectiv specific 10.1/învăţământ preşcolar.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1,476,730.45 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 1,213,180.59 lei.

Obiectivul general al proiectului este reabilitarea, extinderea cu centrală termică și dotare grădiniță existentă cu program normal,comuna Hulubești.

Obiectivele specifice ale proiectului vizează:

  1. Îmbunătățirea infrastructurii educaționale din comuna Hulubești prin reabilitarea, extinderea cu centrală termică și dotarea gradiniței cu program normal.
  2. Asigurarea utilităților necesare funcționarii grădiniței existente cu program normal, comuna Hulubești, ca urmare a implementării investiției propuse.
  3. Creșterea accesibilității elevilor cu handicap la educație prin realizarea de investiții în echipamente speciale și utilități moderne (facilități de tipul rampei de handicap, grup sanitar pentru persoane cu dizabilități).

Durata de implementare a proiectului este de 37 luni (01.09.2017 – 31.09.2020).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Str. Principala, comuna Hulubești, județul Dâmbovița, 0769041921, primariahulubesti2018@gmail.com.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.