Liviu Dragnea, vizită la Complexul Turistic de Natație Târgoviște! (foto și declarații)

liviu dragnea - targoviste (4)

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a mers astăzi, împreună cu primarul municipiului Târgoviște – Cristian Stan și președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu, într-o vizită la Complexul Turistic de Natație Târgoviște, cel mai spectaculos proiect al municipalității, investiție de 88,3 milioane lei aflată pe ultimii metri de finalizare.

Liderul social-democrat avea toate informațiile despre obiectiv, referindu-se, în declarațiile de presă, la problemele inițiale (proiectare defectuoasă, lipsa banilor pentru cofinanțarea Primăriei, întârzieri, etc) și subliniind mobilizarea din ultimul an și jumătate pentru recuperarea timpului pierdut și depășirea problemelor existente:

Am vrut să vin neapărat astăzi la acest bazin. Este un proiect european pe care îl știu bine; era unul din proiectele, practic, pierdute, din cauza unei gestionări foarte proaste din partea fostului primar, din păcate, obiectiv care a avut carențe mari în proiectarea inițială și asta pentru că Primăria nu s-a implicat, la vremea respectivă, pentru a verifica dacă ceea ce e trecut în proiect este suficient pentru ca acest bazin să funcționeze. Era întârziat foarte mult și, de asemenea, nu avea asigurată partea de cofinanțare.

Trebuie să recunosc, colegul nostru a făcut un efort foarte mare. A avut de la mine, ca și ministru al Dezvoltării la vremea respectivă, și din partea colegilor mei un sprijin serios, pentru că era unul din proiectele care ne interesa și pe noi să fie salvat. În caz contrar, banii europeni care fuseseră, deja, luați, trebuia să fie dați înapoi de Primăria Târgoviște. În final, este un obiectiv deosebit de frumos și va fi foarte util. Vă spun din experiență, că am mai inaugurat în acești ani câteva bazine de înot, va fi o bucurie uriașă pentru copii. De asemenea, aici se pot organiza și sigur veți organiza competiții sportive.

Din păcate, Târgoviște a „beneficiat” de o abordare defectuoasă a programelor europene. Au avut bani suficienți la dispoziție. Cele 2 PIDU-uri, cele 2 programe de investiții în străzi și trotuare erau și ele compromise; acum sunt în curs de finalizare, sunt salvate, tot pentru că colegul nostru s-a implicat foarte mult. Și asta îmi dă garanția că va fi un primar foarte bun. Am vrut să vin lângă el și să-l asigur de tot sprijinul nostru, începând de la toamnă, când, aproape sigur, PSD va reveni la guvernare.

Comandat de PSD Dâmbovița
Realizat de Dumitru Petruț Viorel PFA
Cod mandatar: 21160002

liviu dragnea - targoviste (1) liviu dragnea - targoviste (2) liviu dragnea - targoviste (3) liviu dragnea - targoviste (6)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.