PADINA FEST 2015 – muzică, eco, aventură la 1500 m altitudine!

padina1.fw_

Se va întâmpla și anul acesta, în perioada 23-26 iulie, cea de-a șasea ediție a unuia din cele mai așteptate festivaluri montane – PADINA FEST 2015. Zic organizatorii despre eveniment că este născut din dragoste si grijă  pentru natură , îmbină cu succes aventura, muntele și muzica într-un cadru special: Platoul Padina, munții Bucegi. Timp de 4 zile, de dimineață până târziu în noapte vei escalada munții din zonă și îți vei depăși limitele prin tot soiul de activități care vor duce adrenalina la cote amețitoare. Seara, în faţa scenei, te vei distra cu trupe care nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Cine concertează anul acesta: Alternosfera, Luna Amară, Robin and the Backstabbers, Firma vor completa unul din cele mai bune line-up-uri rock. Șuie Paparude, Firkin, Niște Băieți si camerata Muntenia sunt și ele confirmate în programul festivalului.

Dacă te-ai săturat de zgomotul şi agitaţia oraşului, la 1500 de metri altitudine între brazi, ţi-am pregătit o sumedenie de activităţi şi un camping numai bun să intri în atmosfera de festival. Pentru cei cu spirit de aventură avem căţărare la stâncă, rapel, tiroliene şi megatiroliene, workshopuri de istoria armelor şi competiţii cu premii. Dacă scopul tău este relaxarea, află că terasele Zen cu hamace, saci de iută şi umbră au fost create special pentru tine, mai spune site-ul festivalului!

Obiectivelor principale pe care şi le propun organizatorii rămân neschimbate: promovare turistică a zonei, dezvoltarea ecoturismului şi practicarea mişcării în aer liber. Ediția din acest an va fi dublată de un eveniment extrem de important în filosofia promovării de care aminteam: inaugurarea proiectului de reabilitare a Peșterii Ialomiței, în data de 25 iulie, obiectiv derulat prin Programul Operațional Regional.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.