PNL Dâmbovița: haos în declarații între Cezar Preda și Ciprian Prisăcaru!

pnl

În urmă cu o săptămâna, Ciprian Prisăcaru anunța, printr-o postare pe facebook, că renunță la funcția de președinte al PNL Târgoviște în urma rezultatelor alegerilor locale, acolo unde a pierdut competiția pentru fotoliul de primar al municipiului. Ulterior, Prisăcaru a fost ales prim-vicepreședinte al organizației județene și părea că lucrurile vor continua într-o formulă bine armonizată, între el și noul președinte, Cezar Preda.

Astăzi, însă, Cezar Preda a venit în conferință de presă și a anunțat o serie de decizii ale lui Prisăcaru, pe care acesta le-a infirmat câteva minute mai târziu.

Declarații Cezar Preda:

În ceea ce privește ce-a făcut fostul președinte, Ciprian Prisăcaru, mi se pare că v-a adus la cunoștință vouă înainte de a aduce la cunoștință organizației. Știți bine traseul domniei-sale, dorința de a performa într-o carieră profesională. Eu am mai întâlnit o asemenea abordare la un doctor (n.r. – Cezar Preda face trimitere la Claudiu Dumitrescu, cel care a plecat de la PNL la PSD), mi se pare că era prieten cu Ciprian, care, tot așa, pentru o mare carieră profesională, s-a dus director de spital. Acum, se duce director la CSM. (n.r. – președinte la CSM Târgoviște). I-am urat succes, am fost înștiințat, am vorbit cu el. (…) A anunțat tot ieri, pe facebook, că, la prima ședință de Consiliu Local își va da demisia din calitatea de consilier municipal și va renunța și la funcțiile politice.

Declarații Ciprian Prisăcaru:

I-am transmis președintelui Cezar Preda că am ales să mă înscriu la concursul pentru postul de președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Este profesia mea, sunt un profesionist, după câte se pare, un profesionist apreciat în managementul sportiv. În ceea ce privește activitatea mea politică, am spus de ieri, de când am depus dosarul, că nu are nicio legătură cu activitatea mea profesională. Am renunțat la calitatea de președinte al Organizației Municipale a PNL, după cum am anunțat și pe pagina mea oficială de facebook. Sunt în continuare prim-vicepreședinte PNL Dâmbovița. (…) Nu-mi dau demisia astăzi din CLM Târgoviște. Concursul pentru postul de președinte al CSM are loc în 2 zile, pe 25 și pe 29 august. Prin urmare, dacă va fi să ies câștigător din acest concurs, după acest lucru voi vedea ce fac mai departe.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.