Primarul municipiului Târgoviște le aruncă mănușa parlamentarilor PNL: să depună un amendament la bugetul de stat pentru stadion!

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, le cere parlamentarilor Puterii, în special celor ai PNL Dâmbovița, să trasfere propaganda electorală critică pe tema stadionului de fotbal „Eugen Popescu” în fapte. Concret, edilul le solicită celor 3 parlamentari liberali (senatorul Virgil Guran, deputații Gabriel Plăiașu și Liviu Balint) să depună un amendament la proiectul Legii bugetului de stat prin care să solicite finanțare pentru stadion. Guvernul este al PNL, bugetul este aprobat de majoritatea parlamentară din jurul PNL, iar stadionul a fost un subiect electoral consistent pentru PNL în campaniile de anul trecut.

Cristian Stan:

Fac un apel la parlamentari, în principal la parlamentarii Puterii, că tot a fost o temă de campanie electorală Stadionul „Eugen Popescu”. Le cer în mod expres parlamentarilor PNL să facă un amendament la buget, prin care să solicite Guvernului să sprijine și să asigure o finanțare, cel puțin parțială, la stadion. Hai, că puteți! Acum facem diferența între gargară politică și electorală și implicarea clară, pentru că sunt la putere, în sprijinirea unui proiect de investiții, care, repet, a fost o temă de campanie pentru PNL. PNL are acum ocazia să dovedească că iubește fotbalul, că nu mai poate de suporterii Chindiei. Acum, la buget. Sunteți la putere, aveți majoritate.

Primarul municipiului Târgoviște a criticat în termeni duri alcătuirea bugetului, despre care spune că este unul de austeritate severă, suportată de salariați, pensionari, copii.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.