Confirmat: Adrian Țuțuianu va candida pentru funcția de vicepreședinte PSD la congresul de sâmbătă!

psd dambovita (10)

Președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, va candida sâmbătă, 10 martie, în cadrul Congresului extraordinar al partidului, pentru funcția de vicepreședinte la nivel național din partea regiunii Sud-Muntenia. Senatorul a confirmat informația.

Liderul de la Dâmbovița îl va avea drept contracandidat pe senatorul Șerban Valeca, președintele PSD Argeș. Noua formulă de condidaturi pentru funcțiile de vicepreședinți prevede că vor exista 16 astfel de locuri în Biroul Permanent Național, la paritate, 8 bărbați și 8 femei, câte 2 pentru fiecare regiune.

Se vehiculează că pentru funcția de vicepreședinte – femeie din partea regiunii Sud-Muntenia va candida actualul ministru de Interne, Carmen Dan.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

 1. moshu49 says:

  nu mă … grija de Țuțuianu, dar totuși:
  – organizația asta a lui a băgat cei mai mulți bani, 2,3 mil lei, în campania din 2016,
  – anul trecut Dragnea l-a aruncat ca pe o măsea stricată de la apărare, plus excluderea din Comisia de control a SRI (deh, cine mișcă, mișcă’n brișcă!),
  – și bomboana pe colivă, citesc mai nou că infractorul cu hamster o vrea candidată în regiunea asta pe Carmen Dan în locul ministresei Plumb (0 + 0 = 0!)
  pentru că m’am ‘nervat cu nervii, ca pensionar de drept comun instalat comod la peluză, zic așa: Țuțuiene, **te’l, mă! 😉

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.