Târgoviște: Pregătiți de iarnă! Primarul a verificat baza de utilaje a municipalității (foto)

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a mers astăzi la sediul Direcției de Salubritate (operatorul acreditat pentru activitatea de deszăpezire) pentru a trece în revistă pregătirea bazei în vederea acțiunilor specifice sezonului rece. Flota de utilaje, resursa umană și stocurile de materiale sunt pregătite pentru orice tip de intervenție.

Cristian Stan:

Primăria Târgoviște este pregătită să intervină. Avem peste 50 de utilaje pregătite să facă față situațiilor și, de asemenea, aproximativ 250 de oameni pe care ne bazăm de la Direcția de Salubritate, Eco Sal, Municipal Construct, la care mai putem adăuga și voluntarii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență.

Ca și stocuri, avem în momentul de față aproximativ 500 de tone de nisip, 800 de tone de sare, peste 4.000 litri de motorină, astfel încât să putem interveni când e nevoie. Sper să avem o iarnă care să nu ne ridice probleme deosebite, însă și dacă situația o va impune, avem totul punct la pus încât să intervenim cât se poate de repede.

La nivelul municipalității va fi organizat și un dispecerat care să funcționeze 24/24.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.