Una vorbim, alta fumăm! Șefa OPC Dâmbovița a „uitat” ce-a promis acum o săptămână

Fapt: Acum fix o săptămână, mai mulți ziariști dâmbovițeni am inițiat un demers cu valoare de protest, dorind să le reamintim șefilor de instituții publice că sunt datori să comunice public pe marginea activității pe care o desfășoară, prin conferințe de presă organizate „periodic, de regulă o dată pe lună”.

Fapt: Prima deplasare a fost la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Dâmbovița, acolo unde ne-a primit dna comisar-șef, Ionela Sandu. Zâmbitoare, ne-a promis că vorbește rapid la București ca să obțină acordul șefilor ierarhici (o anomalie asupra căreia va trebui să revenim!) pentru o conferință de presă. Vorbe: „Dacă nu chiar azi, atunci sigur, sigur mâine sau poimâine vă sun ca să stabilim”. Fapt: i-am lăsat numerele de telefon și adresele de mail pe o foaie, să nu ne uite.

Fapt: Suntem la o săptămână distanță de la momentul în care dna Sandu ne-a spus ce ne-a spus. Nimeni din presă n-a primit un telefon de convocare, nimeni n-a primit un mail. Nimeni n-a primit măcar o explicație jenantă.


Atitudinea din dreptul șefei OPC Dâmbovița nu e izolată. Disprețuitori, ipocriți și mincinoși, foarte mulți șefi de deconcentrate se… varsă cu jet asupra celor care-i întreabă… orice. Acoperiți de partid (unii dintre ei sfătuiți, chiar, să nu organizeze conferințe de presă), s-au puturoșit în rele și nu-i mai doare capul decât atunci când sună telefonul sediului central: „Bună ziua…Pentru cotizație, știți…”

Oroare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.