Vizită în centrul de vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște / aproape 400 de cadre medicale s-au vaccinat până astăzi

Conducerile CJ Dâmbovița, Primăriei Târgoviște și Spitalului Județean de Urgență Târgoviște au organizat, astăzi, o conferință de presă în fața centrului de vaccinare organizat la nivelul Spitalului Județean. Este unul dintre cele 5 centre județene destinate imunizării personalului din domeniul sanitar, în prima etapă.

Corneliu Ștefan, preșdinte CJD:

De la Consiliul Județean am asigurat resursele necesare pentru a avea un centru de vaccinare bine pus la punct. Astăzi, sunt 1940 de colegi din cadrul Spitalului Județean, care se pot vaccina aici; până astăzi, aproape 400 de cadre medicale din Spitalul Județean s-au vaccinat.

În perioada următoare, am solicitat conducerii Spitalului Județean să organizeze încă un cabinet pentru a fluidiza personalul.

Cristian Stan, primarul municipiului:

Și administrația locală târgovișteană se alătură acestui efort de imunizare a cetățenilor. În afara acestui centru, mai sunt programate a fi înființate alte 3 centre în municipiu. Propunerea mea a fost ca centrele de vaccinare să fie organizate, în principal, în interiorul interiorul spitalelor, pentru că aici sunt întrunite condițiile cele mai bune în vederea asigurării acestei operațiuni.

Claudiu Dumitrescu, manager Spitalul Județean:

Noi ne-am adaptat foarte rapid, am organizat un centru de vaccinare modern, bine pus la punct, care respectă toate cerințele prevăzute de normele în vigoare. Am alocat un spațiu suficient de mare, care are posibilități de extindere, în așa fel încât să ne adresăm în etapele următoare și populației generale a municipiului Târgoviște și comunelor arondate.

Avem așteptări (să se vaccineze – n.r.) de la 1.200 din cei 1.940 angajați ai noștri, dar, având în vedere fluxul din ultimele zile, cred că o să depășim această cifră.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.