Compania KFC, scrisoare plină de regrete și explicații: Îi rugăm pe locuitorii din Târgoviște să ne accepte scuzele! (răspunsul complet)

Scrisoarea deschisă a primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, către compania de fast-food KFC (divizia din Germania) a primit astăzi un răspuns. Acesta a fost publicat chiar de Cristian Stan pe pagina sa de facebook și în el regăsim scuzele echipei KFC Germania pentru spotul filmat pe Turnul Chindiei, considerat ofensator de cvasitotalitatea târgoviștenilor, dâmbovițenilor și nu numai. Dincolo de scuze, însă, spotul continuă să ruleze pe pagina KFC Germania.

Nu ne-am imaginat niciodată că vom aduce ofense locuitorilor din Târgoviște și dorim să le cerem scuze pentru că am făcut-o. Așa își începe compania scrisoarea, completând că nu a fost nicodată scopul ei de a provoca, de a denigra.

Primarul Cristian Stan: În urmă cu 30 de minute, am primit răspunsul oficial al KFC Germania cu privire la spotul filmat la Turnul Chindiei. Conținutul este relevant.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care au luat poziție în legătură cu acest subiect! Am dovedit că, împreună, suntem o echipă puternică și am transmis, inclusiv in stăainatate, un mesaj clar: nimeni nu poate să își bată joc de istoria și de valorile noastre!

Răspunsul complet al KFC Germania:

19399489_826233270873491_7906157742824832567_n


Reamintim faptul că un clip publicitar filmat de celebra companie de fast-food KFC a provocat o controversă acidă. Spotul, publicat de rețeaua KFC din Germania, a fost realizat la Târgoviște, pe Turnul Chindiei și în el apare un bărbat dezbrăcat. Subiectul a stârnit multe reacții pe internet, cvasitotalitatea acestora condamnând modul în care este folosit simbolul Cetății.

SPOTUL CONTROVERSAT

 

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. moshu49 says:

    „Nu-mi vine să cred!”, tovarăși, premarele nostru a înfrînt și a ieșit și cu onoarea reperată
    KFC-ul ăsta denigrator l-a băgat în seamă și i-a răspuns cu scuzele de rigoare
    spotul publicitar, la cererea poporului german, v-a continua să ruleze
    bine că nu se mai vorbește de vreun proces, băgînd astfel în foame un sobor de avocați 😉

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.