Florin Popescu se jură că n-a mâncat o aripă de pui din alea 80 de tone pentru care i se cere arestarea preventivă!

florin-popescu-dna

Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am mâncat nici măcar o aripă de pui de acolo”, e declarația zilei și vine din gura domnului deputat Florin Popescu, proaspăt „iertat” de colegii din Comisia Juridică a Camerei Deputaților cu un aviz negativ dat cererii de încuviințare a arestării preventive.

Fostul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și-a dobândit recent un dosar la DNA pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. Trafic de influență, cum ar spune tot românul obișnuit cu breakink-news. Zic așa procurorii DNA:

În cursul anului 2012, inculpatul Popescu Florin Aurelian, folosind influența și autoritatea decurgând din funcția de președinte al organizației județene Dâmbovița a unui partid, i-a cerut administratorului unor societăți comerciale cantitatea de 50.000 – 60.000 pui grill (60 – 80 tone, cu valoare de peste 400.000 lei) pentru a o distribui în scop electoral cetățenilor din județul Dâmbovița, în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie 2012.

Procurorii mai arată că detaliile privind livrarea, transportul şi locurile de descărcare a produselor au fost stabilite de Florin Popescu cu o persoană, auditor financiar şi cenzor la una dintre firmele omului de afaceri denunţător, la cererea acestuia din urmă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.